Wat eet mijn VRIENDIN tijdens het AFVALLEN?

Wat eet mijn VRIENDIN tijdens het AFVALLEN?


[Muziek] yo welkom bij een nieuwe video en in deze video ga ik niet zelf me voel die of eating laten zien maar namelijk renske wanten zelf eten in het begin natuurlijk echt super veel calorieën iets van drie duizend per dag nab aan het afvallen en veel mensen hebben dat waarschijnlijk niet dat we zo veel kunnen eten en vorig jaar voor ook als een video gemaakt in die was super goed bevallen dus vandaag gaat renske laten zien wat ze allemaal gaat eten en resy je ziet de persoon die super weinig eten want er is geen velden een grote eetlust het is waarschijnlijk zie ook het maaltijden met lekker veel volume maar ongeveer zit jij nu op zo’n negentien honderd calorieën per dag geloof ik ja het is in 1902 1000 calorieën ongeveer ja dus ik ben er wel blij mee dus de ene keer iets meer de andere keer iets minder als ik honger heb dan eet misschien iets meer dan dat en als ik voel zit stop ik dat is 8 een beetje hoe ik het nu doen de precies waar de binnen het ongeveer 2000 calorieën wat wat lager is en wat waarschijnlijk ook wat meer mensen ook eten dus hopelijk hebben jullie wat aan deze video en film nou leuk geen even een like achter laten en begin de video [Muziek] en de op het moment zitten we nog niet aan tom bij heeft maar gewoon aan een kopje koffie want de renske om bij het normaal gesproken ook niet echt en stelt die maaltijd ook wat verder uit voor later bedacht ja eerst was ik gewoon een beetje flexibel in als ik honger had dan begon ik gewoon met eten zodra ik eigenlijk om er had of dat nou een bleef er ‘s ochtends was me 11 uur maar nu omdat ik nu wat lage calorie zit vind ik het een beetje zonde om dat te doen dus dan bewaar ik het liever voor na de training dus inderdaad gewoon lekker gevast rene gaan we zometeen doen dan kan je gewoon lekker later op de dag gewoon lekker veel eten en ik ben er niet zo streng als stonden soms dan begin ik wel iets eerder met eten maar dat komt ook omdat ik niet later op de dag heb ik niet personeel voor hem maar bijvoorbeeld ‘s avonds en etm die ook wel een hele bak kwark ofzo ja dat wel echt niet echt zorgen er altijd voor dat ik echt iets van 15 100 calorieën in de avond over heb of vanaf 5 je omdat ik dat gewoon een keer super film had tijden nog kan eten maar een scheef niet zoveel trekken naar avond als ik dus dan kan ze ook in de overdag heen net wat meer eten dus nu doen we die dat wel gewoon even op een kopje koffie en dan gaan we eerst even een training pakken en dan gaan beginnen met de maaltijd [Muziek] het [Muziek] altijd [Muziek] ook een lekker getraind en ik moet zeggen die ochtend trainingen bevallen echt super goed en ook gewoon zonder ontbijt ik merk gewoon dat ik ben zoveel energie heb en dat ik gewoon met een lege maag prima workout door kom en daar heb ik natuurlijk wel weer gezonde trek maar dan mag je ook lekker veel gaan eten en ik heb besloten om vandaag gewoon met de maaltijden mee te doen met dress keek dag is wel zo leuk voor de video en waarschijnlijk dat ik wel iets hogere hoeveelheden ga eten omdat ik natuurlijk ook wat meer calorieën kan eten maar ik dacht dan is ook gewoon leuk om die maaltijden mee te doen en dan weet ik ieder geval ook zeker dat ik lekker veel volume van dagen eten wat natuurlijk helemaal prima is maar ik heb ieder geval nog niet zo veel in huis en ik heb eigenlijk nog geen idee wat renske wilt gaan eten vandaag dus we gaan nu voor boodschappen doen en dat ik gaat bepalen wat willen uithalen [Muziek] oké de boodschappen zijn in huis gehaald en de allereerste mate die we zal gaan eten zijn pannenkoeken hebben gekeken of gaan lukken ja we gaan gewoon kijken of ze gaan leuke ik hoorde renske net al een beetje twijfelen want we gaan het wordt eerst zonder aanmaken en dat komt dat jij sinds een maand je hebt gehoord dat jij je intolerant bent vooruit ja ik heb vaak al ben al jaren bezig eigenlijk met mij eten finetunen met waar ik nou wel en niet tegen kan omdat het gewoon heel ingewikkeld is om achter te komen ik heb nu vorig jaar ben ik door middel van bloed s achter gekomen dat ik voor een aantal producten en allergisch voor een paar en intolerant ben voor wat en toen ben ik daar nou eens hoeveel eigen eten omdat ik ook vegetarisch ben hij moet waar je eiwit komen maar omdat ik zo veel eiwitten eten kan ik nu dus niet meer tegen eier ben ik dus een maand geleden achtergekomen ook weer met zo’n bloedtest ik heb zeg maar en problemen met mijn immuunsysteem en mijn darmen dus die combinatie zorg dan dat ik vrij snel opeten reageert dus daarom wil ik ook weer kip gaan eten omdat ik echt nu al helemaal waslijst heb van ingrediënten die ik moet uitsluiten maar ja daarom gaan we dus aan uw balkon makers van bijzondere dus we gaan kijken of dat lukt en dat ook even uitgelegd om even duidelijk te zijn dat de maaltijden die je vandaag gaan eten en niet persé nodig zijn om af te vallen of wat dan ook maar dat renske de senaat een beetje beperkt is en de dingen die ze kan eten en dat daardoor heel veel groentes of net wat andere dingen in de maaltijden kunnen zitten en ik zag ook wel een paar vragen in de comments dus dan is dat ook weer allemaal duidelijk en dan gaan wij nu proberen die pannenkoeken te maken we gaan een basis laag en met eindelijk poeder dit is dat chocolate eindelijk producten voor de chocolade van de koekjes en we doen er belading werk ongezoete allemaal dan welk eerst even die aan fruit fijnmalen tot soort mail als je gewoon a female kan kopen dat je eigenlijk over wij hebben graag buitenhuis ga doen zo ver persoon 65 gram havermout de eigenlijk moeder in de melk in de bananen gemenge en dan doe je de havermeel de weer bij en dan is de beslag ja ja [Muziek] zijn er staat om pannenkoeken geworden en voor de portie die jij hebt gebruikt en heb je dus zo’n 5 medium met pannenkoekjes wat je uit kan halen kan je zelf natuurlijk altijd grotere pannenkoeken bakken of wat minder of meer beslag gebruiken maar zijn hoe ik is het uit vindt zien echt supergoed gelukt ook zonder wij dus dat hele meevaller ander zonder zijn mislukte maaltijd in de video’s heel leuk en dan mijn kruis in calorieën komen voor het beslag er vindt scherm was dan nu mijn werk heerlijke moet doen dan is dit eindresultaat voor de toppings hebben we gewoon voor altijd bosvruchten en wat aardbeien gekozen wat lager en de calorieën dan bijvoorbeeld weer een banaantje wat we eerst dag toe te voegen maar dit hier gewoon om te laten nou eet smakelijk eten smakelijk [Muziek] 630 calorieën en dan zit er ook de 38 gram proteïne en dit is natuurlijk best wel veel voor maaltijd voor als je gedroogd rene maar het ik het prettiger om niet heel vaak op de dag te eten daarom zijn de maaltijd wat groter en krijg je nu wel echt vijf pannenkoeken per portie uit dus je kan ook verbod het beslag door de helft en als je me nu gewoon te eten bent en heeft gelijk of veel minder calorieën maar eigenlijk even uitleggen waarom de maaltijd zo groot is en dat is ook een beetje omdat we zo laat beginnen met een huis met intermittent fasting nu gaan we denk ik gewoon effe naar een koffietentje want met deze maaltijd kunnen ook weer even tegen aan en dan gaan we wat werk doen en natuurlijk of ebay [Muziek] oké hebben ze een paar uur dat koffietentje gewerkt en ik werk zelf eigenlijk altijd super graag in koffietentjes want een je hebt echt weinig afleiding dit gewoon 8 je laptop en je koffie wordt geregeld en de kan niet zomaar rondjes gaan lopen in huis of toch nog dingen gaan park of andere dingen doen en daarnaast heb je altijd gewoon lekkere koffie en ook was renske er is dan vind het gewoon superchill om gewoon in de koffie tegen te werken maar het is nog steeds echt super lekker weer dus tussendoor is wel erg film gewoon even een rondje lopen buiten [Muziek] ik heb [Muziek] oké ik woon denk ik nu iets van 4 maanden in haarlem en nog steeds voel ik mij een toerist in eigen stad want elke keer als ik een rondje loop dan kom ik op een soort dingen die ik nog nooit heb gezien en dan denk ik weer erg verleden zo leuk plekje ook dat is ook een leuk plekje dus 4 maal inhalen maar nog steeds ben ik het eigenlijk helemaal niet houdt wel leuk oké het rondje lopen net was iets groter geworden dan wadden verwacht en daardoor ging het daarna nog even bij een koffietentje zitten maar merkt dit moment echt een oké krijgen echt super erg het rijk en ik heb natuurlijk ook helemaal niet veel gegeten vandaag dus voordat we zometeen aan eten gaan maken neem ik zelf even gewoon even een eiwit re omdat ik nog maar iets van 750 calorieën heb gegeten en ik natuurlijk wel wat meer mag eten dan renske vandaag en daarnaast voor de mensen die nog niet weten is renske ook en coach bij toen fit dus wanneer gekozen worden en hulp zou willen met je voeding of je training en lieve door een vrouw renske gekozen willen worden en dickon had ook in het keurig op de website aangegeven dan kun je of mij of renske aanklikken dus dus als ik de eerste link in de beschrijving voor de schema’s in de coaching en ik word is met een van ons aan de slag en dan heb ik de smaak birthday cake heb het gevoel dat je een mega tieten aan het eten bent en hij is het gewoon is van 250 calorieën met 21 gram eiwitten dus echt helemaal top als u nog niet hebt geprobeerd en mis je echt wat want deze ook echt 100% zeker aanraden en wanneer naam bestelling doet bij mij protein dat kan natuurlijk de code toen ik dit gebruiken voor 35% korting en wanneer het leek in de beschrijving naar gebruikt help je mij ook weer oké inmiddels is dan kwamen vijf en ik begin echt recht krijgen ondanks de eigen treedt dus we schakelen over naar mars renske om te kijken wat er vanavond gaan eten dus met wel hoe gaat het hoe gaat pas te maken speciale past er is gemaakt van rijst omdat ik dan geen gluten man en hier allebei 70 gram van ongeveer zo’n gaan er witte vis bij eten pangasiusfilet sperziebonen ga ik bij maken en dan nog wat andere groentes en kruiden van management en het chillen van als trenchcoat is een het is super lekker en waarschijnlijk heb ik er niet zo vaak gegeten maar daarnaast heeft ook echt superveel volume en weinig calorieën want we hebben helemaal niets voor pasta gebruik maar daarnaast is wel een hele grote maaltijd geworden god van alle groenten die we gebruiken en ook de witte vis het super laag in calorieën dus wij gaan er van genieten en de calorieën makers van deze maaltijden zijn dit en de komen zo meteen nog met de laatste maaltijd en waarschijnlijk iets van een douche op zijn schepen gingen net even naar de appie je mijn toetje te halen en gister had ik al deze in huis gehad die nieuwe ijsjes van op een beetje van die magnum ijs en dit is dan de vernieuwde smaak en met daarnaast ook even chocolade romein in die was super lekker toen kwam bij renske midden idee van oké ik heb ook was in een ijsje dus we gaan deze vegan cornetto zalen prima idee maar daarna zag ik dat op ook nog de aanbieding had met twee voor de prijs van één dus heb ik zo’n bak gehaald en daarnaast deze bak probleem is bevriezen die zo groot dus we moeten minstens de helft van deze eieren opeten maar er komen groep ik heb die figuur cornetto scenarist ikke 2 van heb ik ook nog een eiwitshake met 25 gram eiwit poeder want anders dan hier zit letterlijk met 2 ijsjes kun je op 2 punt 2 gram eiwit ja vooral alleen maar vet en e coli maar als ik letterlijk dit op tablet of ze een ijsje dan zit ik echt precies op mijn macro doelen de strips echt ideaal dus ik calorieën en macro’s van deze kleine snack komen nog een vreemd beeld voor renske en daar komen nog even de totale calorieën en macro’s en dat zou dus ongeveer rond de 19 hond calorieën zijn ja ietsje minder shows ietsje minder zelfs en nog iets van 150 gram eiwitten dus dat is helemaal top voor renske en zelf heb ik nu een andere park op reis die ik ga eten als snack namelijke smaak die ik nog niet heb geprobeerd de speculoos grams ik heb geen idee hoe ik deze vindt maar daarna zal ik waarschijnlijk vanavond nog even een bak kwark eten om ook een van mijn calorieën en magere doelen te halen maar er was ieder geval voor deze video en voert nauwelijks video geeft een lijk achterlaten en wil je nou meer van renske zien wat recepten of andere powers lekker natuurlijk even checken op instagram ja vergeet die het abonneer het kanaal voor nog meer video’s en dan zien we jullie in de volgende video [Muziek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *